FaQ

Što ako budem gladan/gladna?

Iako se za učinkovito provođenje detoxa ne preporuča unos krute hrane, u slučaju krize možete posegnuti za jabukom, bademima ili domaćom bistrom juhom.

Trebam li uz sokove piti vodu?

Apsolutno! Naši sokovi rezultat su prešanja isključivo voća i povrća te u njima nema dodataka vode, stoga je nužno da pijete vodu kako biste hidratizirali organizam.

Smijem li piti kavu?

Preporučujemo da tijekom provođenja detoxa ne konzumirate kofein, ali razumijemo da je kava mnogima dio svakodnevne rutine . Možete konzumirati 1 šalicu crne kave dnevno, ali pripazite da ne bude zaslađena niti sa dodatkom mlijeka.

Koja je razlika između programa od 200ml/500ml?

Program od 200ml je zapravo dodatak prehrani, dok je program od 500ml zapravo namjenjen baš za “pravi detox” gdje svaki sok mjenja 1 obrok. Naravno, ovisno o regularnom kalorijskom unosu, imamo klijente koji uspijevaju i s manjom militražom napraviti “pravi detox”

Način slanja?

Sokove prije slanja stavljamo u šok komoru na -40, kako bi se svi nutrijenti u soku sačuvali u što većoj mjeri 

Rok trajanja sokova?

48h u frižideru, 45 dana u zamrzivaču – obavezno moraju biti u zamrzivaču ili frižideru 

Što kada sokovi stignu?

Sokovi radi svoje prirodnosti imaju jako kratak rok trajanja van zamrzivača. Obavezno ih skladištiti u zamrzivaču i vaditi večer prije jutra konzumacije 1 set za sljedeći dan ili sokove, shooters itd koje ste naumili koristiti sljedeći dan u frižider. Na taj način u zamrzivaču mogu stajati do 45 dana.

Mogu li očekivati gubitak kilograma?

Da! Klijenti prijavljuju gubitak 3-5 kilograma u kuri od 3 dana, ali rezulati variraju od osobe do osobe 

Kako otkazati pretplatu?

Otkažite pretplatu u Moj Profil > Subscriptions. Odaberite aktivnu pretplatu i stisnite Cancel.