RESETIRAJ TIJELO I UM

Detox.hr

Mjesto za pritisnuti reset gumb!

Zamislite koliko puta godišnje očistite svoje tijelo izvana, a koliko puta napravite istu stvar za svoje tijelo iznutra?

100%
PRIRODNO

BEZ
KONZERVANSA

OPG
VOĆE

RAW
VEGAN

Novo u ponudi:

Mali Detox

Za razliku od svog većeg brata detox programa od 500ml tokom kojeg ne konzumirate “krutu hranu”, program od 200ml je dizajniran na način da se koristi kao dodadak preharani uz regularnu prehranu.
Želite ubaciti više voća, povrća i superhrane orgnanizam na najbrži, najjednostavniji i najefikasniji način? detox program 200ml by: detoxhr je napravljen za vas!
Svaki dan programa će vas opskrbiti sa svim potrebnim dnevnim dozama vitamina, minerala, mikronutrijenata s obzirom na svojih cca 3 kilograma svježeg voća, povrća, superhrane svakog dana programa.

Zašto Detox?

SVAKI SOK

1,5 Kg voća

Svaki naš sok je napravljen od jednog, do jednog i pol kilograma svježeg voća i povrća i dodataka superhrane. 

SVAKI PROGRAM

7 Kg voća

Svaki naš program je napravljen sa sedam kila svježeg voća i povrća i dodataka superhrane. 

SAMO SLOW!

Slow juicing

Svi naši proizvodi su proizvedeni isključivo vrhunskim slow juicing uređajima koji zadržavaju sve nutritivne vrijednosti voća i povrća. 

5 dobrobiti detoxa

Koje trebaš odmah

5 dobrobiti detoxa

Koje trebaš odmah

1. Bye Bye Toksini

Ako imate višak toksina u tijelu, vašem organizmu treba dodatni poticaj u obliku posta. Naši detox programi učinkovito će isprati otrove iz Vašeg tijela. Ako tijekom detoxa uzimate određene biljne pripravke za čišćenje organizma, njihova učinkovitost će biti maksimalna. To je zato što konzumacija hrane ometa djelovanje tih pripravaka.

2. Bye bye upale i infekcije

Patogeni mikroorganizmi koji dospiju u vaš organizam hrane se industrijskim šećerom i drugim sastojcima iz hrane koju konzumiramo. Upravo ćete detoxom uskratiti hranu uzročnicima infekcija u vašem organizmu, neovisno o tome je li riječ o virusima, bakterijama, gljivicama ili parazitima.

3. Pridonosi mršavljenju

Detox Vam pomaže u gubitku kilograma te potiče sagorijevanje masnih stanica u organizmu bolje nego ijedna dijeta. Tijekom posta organizam se umjesto industrijskim šećerom za proizvodnju energije služi upravo tim masnoćama. Post omogućuje vašim crijevima predah i odmor od probavljanja hrane, pridonosi njihovom zdravlju te ubrzava metabolizam.

4. Čisti kožu i kosu

Uz pomoć posta možete očistiti i svoju kožu od akni i drugih neugodnih pojava. Budući da se toksini izlučuju i eliminiraju znojenjem – preko kože, stanje s aknama bi se prvo moglo pogoršati, no nakon toga koža će se potpuno očistiti. Stoga, ako prvo primijetite pogoršanje, nema razloga za brigu – to je zapravo dobar znak da je organizam započeo s procesom čišćenja.

5. Energija i fokus

Istraživanja su pokazala da osobe koje jedu manje dulje žive. Detox poboljšava rad vašeg mozga te potiče proizvodnju moždanog neurotrofnog proteina (BDNF). Ovaj protein pridonosi stvaranju novih neurona i štiti vaš mozak od promjena vezanih uz Alzheimerovu bolest. Budući da tijekom detox vaš organizam ne treba toliko energiju za rad probavnog sustava, osjećat ćete višak energije, koji možete potrošiti, primjerice, na bavljenje sportom, meditaciju i sl. Zahvaljujući detoxu, osjetit ćete lakoću u tijelu i mentalnu jasnoću.

Detox Program

Naš detox program hladno cijeđenim sokovima je dizajniran na način da zadovolji sve dnevne potrebe tijela. Napravljen od najsvježijeg voća i povrća. 

Kako bismo zaštitili krhke enzime koji naše tijelo treba i koristi, naši sokovi su hladno cijeđeni u našem postrojenju, na dan dostave, posebno za vas.

Nisu pasterizirani, bez konzervansa i aditiva.

Detox sokovima je poput proljetnog čišćenja tijela! Najprirodniji način za detoksifikaciju tijela. Bez tereta probave, tijelo će započeti proces izbacivanja toksina koji su nam se nakupili tijekom godina.

Sokovi

Mr & Mrs Green

Sastav : 

jabuka, limun, eko bliva, stapka celera, krastavac, persin list,
dumbir, sjemenke chie

The Glow

Sastav : 

jagoda, ananas, jabuka, svježa menta

The Reset

Sastav : 

netretirana naranča , crveni grejp, mrkva, dumbir, celer list

Vitamin C

Sastav : 

jabuka, limun, cikla, celer list, nektar datulje

Protein Booster

Sastav : 

mlijeko indijskog oraščića, prirodni protein, sjemenke lana, chia sjemenke, secer kokosovog cvijeta

Napravi detox sad.