Detox Misija

“Želimo proizvode sa najkvalitetnijim, najsvježijim visokohranjivim sastojcima pretvoriti u detox proizvode te ih učiniti realnom i pristupačnom opcijom za sve!”

ulažemo u budućnost

Detox.hr podiže standarde

Stvaramo proizvode bogate nutrijentima i hranjivim vrijednostima koristeći najsvježije, najkvalitetnije sastojke na biljnoj bazi. Obećajemo zdravlje bez konzervansa, aditiva, dodanog industrijskog šećera i GMO sastojaka.

0

Boca

Prodanih u zadnje dvije godine

ulažemo u budućnost

Detox.hr podiže standarde

Stvaramo proizvode bogate nutrijentima i hranjivim vrijednostima koristeći najsvježije, najkvalitetnije sastojke na biljnoj bazi. Obećajemo zdravlje bez konzervansa, aditiva, dodanog industrijskog šećera i GMO sastojaka.

200,000 boca

prodanih u zadnje dvije godine

Est. 2020

Što je Detox?

Ovih dana riječ Detox se može čuti svugdje i koristi se preležerno. Međutim, razumijevanje Detox, što to znači i kako se može iskoristiti, može promijeniti svijet.

Što znači Detox? Esencijalno, detox je anatomski termin za prirodno uklanjanje toksina iz tijela. Na dnevnoj bazi naša jetra, bubrezi, crijeva i žljezdani sustavi to rade za nas. Onda zašto je potrebna dodatan detoks našem tijelu

Izloženi smo različitim kemikalijama, da li u našoj hrani ili u zraku, kozmetičkim proizvodima te drugim kemijskim agentima kada čistimo. Neki od njih su vrlo štetni i mogu uzrokovati potencijalnu štetu. Kako bismo dali našoj jetri i bubrezima puno veću efikasnost, moramo prisvojiti neke zdrave prakse, koje u krajnjem slučaju pomažu da se ti toksini izbace van.

Detox nije namijenjen da se konzumira samo jednom. Mi želimo kod svakog našeg kupca stvoriti svjesnost da kada promijeni stil života u kojem će potencijalno usvojiti probavljanje isključivo zdrave i čiste hrane.

Postoji puno Detox dijeta, no pomoću naše sokovne dijete, programiramo vaše tijelo da radi točno onako kako bi trebalo u Detox modu. Nećete se osjećati suviše gladni, te će vam tijelo trostruko zahvaliti.

Sokovna dijeta je tip dijete koja koristi sok voća i povrća kako biste izgubili kile i detoksificirali tijelo. Nekolicina ljudi će biti skeptična o prednostima ove metode pošto su detoksi restriktivni sa grupama hrane i kalorijama.

Istraživanja su pokazala kako konzumiranje detoks programa od 3 dana pozitivno utječe na gubitak kilograma. Sudionici su izgubili u prosjeku 1.7 kilograma nakon programa, a dva tjedna nakon njihova je težina u prosjeku bila 0.91 kilograma niža. Sudionici nisu ocijenili da se sveukupno osjećaju bolje nakon ta 3 dana, ali su nakon 2 tjedna primjetili više razine energije te su se osjećali znatno bolje. Istraživanja su također pokazala porast zdravih bakterija i smanjenje bakterija koje uzrokuju bolesti.

Detox Program

Naš detox program hladno cijeđenim sokovima je dizajniran na način da zadovolji sve dnevne potrebe tijela. Napravljen od najsvježijeg voća i povrća.

Kako bismo zaštitili krhke enzime koji naše tijelo treba i koristi, naši sokovi su hladno cijeđeni u našem postrojenju, na dan dostave, posebno za vas.

Nisu pasterizirani, bez konzervansa i aditiva.